Λίστα Γάμου

Στη λίστα γάμου η ικανοποίηση του ζευγαριού είναι για μας η κύρια προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να διαμορφώσετε τελικά το χώρο σας όπως ακριβώς σας εκφράζει.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε την λίστα γάμου σας.

«Κλειστή» Λίστα Γάμου

Το ζευγάρι επισκέπτεται το κατάστημα μας και επιλέγει τα αντικείμενα που επιθυμεί να λάβει ως δώρα. Τα αντικείμενα καταγράφονται με τις τιμές τους και ταξινομούνται σε κατηγορίες. Από τη στιγμή που η λίστα γάμου είναι έτοιμη οι καλεσμένοι επιλέγουν σύμφωνα με την τιμή που διαθέτουν το δώρο τους, το οποίο είτε αναλαμβάνει να παραδώσει το κατάστημα είτε το παίρνουν οι ίδιοι για να το παραδώσουν στο ζευγάρι.

«Ανοικτή» Λίστα Γάμου

Το ζευγάρι επικοινωνεί (χωρίς απαραίτητα να επισκεφθεί) το κατάστημα και εκδηλώνει την επιθυμία του για λίστα η οποία καταγράφεται χωρίς συγκεκριμένες επιλογές. Οι καλεσμένοι είτε αφήνουν το ποσό που διαθέτουν στο κατάστημα προκειμένου να αποκτήσει το ζευγάρι ότι επιθυμεί μετά το γάμο, είτε αγοράζουν δώρα της ελεύθερης επιλογής τους με την δυνατότητα της αλλαγής όσων δεν βολεύουν από το ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι μπορεί να θέσει το χρηματικό όριο στο οποίο επιθυμεί να κλείσει η λίστα γάμου, ενώ τα καταστήματα μας είναι πάντα διαθέσιμα για αλλαγές δώρων μετά το γάμο αλλά και για ότι άλλο χρειαστεί.