Εταιρεία

Το κατάστημα Εν Οίκω δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στον τομέα του επίπλου και του εσωτερικού σχεδιασμού με έδρα την Πάτρα. Το ιταλικό design ήταν πάντα το βασικό θεμέλιο των εκθέσεών μας με τάσεις που δεν περιορίζονταν μόνο σε αυτό το ρυθμό. Εκτός από τις ιταλικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και εισάγουμε τα προϊόντα τους έχουμε συνεργασίες και με αντίστοιχες ελληνικές εταιρίες με υψηλά standar ποιότητος.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας εμείς θα σας εμπνέουμε με το σχεδιασμό και την ευελιξία των προϊόντων μας, είτε σας ενδιαφέρουν έπιπλα είτε ο φωτισμός και τα αξεσουάρ. Με τη μεγάλη μας γκάμα σε διαχρονικά minimal και baroque ρυθμούς προϊόντα μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας χώρο όπως τον φαντάζεστε. Το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν να φτιάξετε δεν είναι καθόλου μακριά από την πραγματικότητα.

In-store Inspiration

Σχεδιασμένα σε μία σειρά από ξεχωριστά δωμάτια τα προϊόντα μας σας δίνουν μία ιδέα, για το πως λειτουργούν και συμπεριφέρονται σε ένα πραγματικό χώροΟι εκθέσεις μας είναι έτοιμες να σας καλωσορίσουν και το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την πολύχρονη εμπειρία του να σας οδηγήσει στο ποιο δυνατό αποτέλεσμα για το χώρο σας.

Παράδοση κατ΄ οίκον με το δικό μας τρόπο

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας σας παραδίδει τα προϊόντα που επιλέξατε στο χώρο σας εντελώς δωρεάν

Παράδοση After sales service

Για οτιδήποτε παρουσιαστεί στα έπιπλα σας, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την άμεση επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς χρονικά περιθώρια, για πάντα. Ο λόγος απλός. Προτεραιότητα για εμάς έχει ο πελάτης!